Geschiedenis google bekijken

Datum van publicatie: 03.03.2021

In won hij de Victorine van Schaickprijs voor zijn blog. U kunt het selectievakje naast 'Audio-opnamen opnemen' aanvinken.

Google kan door deze dataverzameling niet alleen je zoekgedrag inzien maar combineert deze ook met jouw koopgedrag, locaties en kijkgeschiedenis. U ziet activiteit die u niet herkent U kunt de volgende typen onbekende activiteit tegenkomen in 'Mijn activiteit'.

Klik onder 'Activiteitsopties' op Uw activiteitsopties beheren. Technologieën Adverteren Hoe Google cookies gebruikt Hoe Google gebruikmaakt van patroonherkenning Hoe Google locatiegegevens gebruikt Hoe Google creditcardnummers gebruikt voor betalingen Hoe Google Voice werkt Privacyhandleiding voor Google-producten Hoe Google gegevens die we verzamelen bewaart.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geschiedenis google bekijken in het linkernavigatievenster op Gegevens en personalisatie. Klik hiertoe op het logo in de vorm van een blauwe bolletje met een oranje gekleurde vos er omheen gerold. U bent niet uitgelogd op een gedeeld apparaat, maar de wachtwoorden en gegevens voor automatisch aanvullen behouden. Mogelijk wil je, bijvoorbeeld een openbare comput, geschiedenis google bekijken.

Uw apparaat is online.

Uw activiteit wordt niet weergegeven Als uw zoekopdrachten, bezochte websites of andere activiteit niet worden weergegeven in 'Mijn activiteit', controleert u of u aan de volgende voorwaarden voldoet: U bent ingelogd. Italiano: Visualizzare la Cronologia di Navigazione nel Web.

Je Google zoekgeschiedenis bekijken

Klik om je browsergeschiedenis te wissen op het icoontje dat de vorm van een tandwieltje heeft. Deze optie staat onderaan in het menu. Google kan door deze dataverzameling niet alleen je zoekgedrag inzien maar combineert deze ook met jouw koopgedrag, locaties en kijkgeschiedenis. Voorspelde activiteit Soms voorspelt Google wat u wellicht nog meer zou willen zien en geeft deze content aan u weer. Daar kun je vervolgens het zipbestand downloaden. Dat gebeurt echter niet met een standaard downloadlink.

  • Het is een icoontje in de vorm van een klokje rechtsboven in het scherm.
  • Activiteit uit een ander ingelogd account kan hier worden opgeslagen. Je Google zoekgeschiedenis bekijken Heb je dat niet uitgezet, dan kun je je Google zoekgeschiedenis terugkijken en precies zien op welke datum en op welk tijdstip je welke zoekacties hebt gedaan.

De browser gebruikt deze kopien om inhoud sneller te kunnen laden als je die sites opnieuw bezoekt. Ja Nee. Het is n van de opties in het menu. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, geschiedenis google bekijken.

Uw activiteit bekijken of verwijderen U kunt uw 'Web- en koga world traveller bekijken en verwijderen via Mijn activiteit.

Zoekgeschiedenis wissen op Android: zo doe je dat

Dat Google heel veel data van je heeft als je gebruik maakt van hun diensten zal duidelijk zijn. Methode 5 van Methode 7 van

Gerelateerde geschiedenis google bekijken. Uw zoekresultaten en de advertenties die u te zien krijgt, ook al bent u uitgelogd. Dan kan het handig zijn om je Android-zoekgeschiedenis te wissen. Tik op de knop in de vorm van een boek. Je vindt deze optie in het uitklapmenu. Meer informatie over de gegevens die we verzamelen en waarom we dit doen.

Als uw zoekopdrachten, bezochte websites of andere activiteit niet worden weergegeven in 'Mijn activiteit', controleert u of u aan de volgende voorwaarden voldoet:. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Privacy en voorwaarden Privacy en voorwaarden.

  • Computer Android iPhone en iPad Meer.
  • Als uw zoekopdrachten, bezochte websites of andere activiteit niet worden weergegeven in 'Mijn activiteit', controleert u of u aan de volgende voorwaarden voldoet:.
  • Volg ons op social media voor de laatste tips.
  • Dit artikel is medeauteur door Jack Lloyd.

Voor het beheren en verwijderen van gegevens die in de Microsoft-cloud zijn opgeslagen, ga je naar het privacydashboard. Kies de gegevenstypen die je wilt wissen zie de onderstaande tabel voor beschrijvingen.

Internet Explorer. Je vindt deze optie in het uitklapmenu. Deutsch: Browserverlauf anzeigen lassen. Alle Google privacy amerikaanse sering snoeien voorjaar op een rijtje, geschiedenis google bekijken.

Je herkent de app aan het witte icoontje met het kleurige logo erop. Je vindt deze knop rechts onderaan geschiedenis google bekijken het scherm.

Nog steeds gedoe over €1000-bonus voor zorgpersoneel

Door dubbel te klikken op een link, open je hem in de browser van Firefox. Hartelijk dank voor uw feedback! Wanneer deze optie aanstaat, is het mogelijk voor Google om je te volgen met apparaten waarmee je bent ingelogd. Meer informatie over Web- en app-activiteit.

Als dit selectievakje is aangevinkt, kunt u bepalen of activiteit van uw apparaat wordt opgeslagen. Op de pagina Activiteitsopties kunt u ook het selectievakje 'Chrome-geschiedenis en activiteit opnemen op sites, in apps en op apparaten die Google-services gebruiken' aanvinken. etina: Jak zobrazit historii prohlen, geschiedenis google bekijken.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 13:47 Crissy:
Klik hiervoor op het blauwe icoontje in de vorm van een kompas in het dock van je Mac.

05.03.2021 23:43 Maret:
Als je de synchronisatie hebt ingeschakeld, kunnen deze gegevenstypen ook worden opgeslagen in de Microsoft-cloud voor synchronisatie met alle geregistreerde versies van Microsoft Edge.