Moet kraan wasmachine helemaal open

Datum van publicatie: 03.03.2021

Het is nu Een ander punt is de eerste wasbeurt. De meeste DHZ-zaken verkopen universele lekbakken die onder praktisch elke wasmachine passen.

Home Voor huurders Over de woning Woontips Kranen en afvoer. Lekkende watertoevoerslang Marynen CMT Test de leiding Als de aanvoerleiding goed vast zit op de wasmachine en op de machine, draai je de kraan open. Vooral van afblijven! Denk aan de hoofdkraan en het kraantje bij de stortbak van uw WC. Ook al zou je geen lekkage krijgen de kraan na iedere wasbeurt dicht draaien.

Na het wassen de kraan dicht. Het lijkt me dus beter de kraan na een wasbeurt steeds dicht te draaien. Als het kraantje dicht staat dan gaat het goed. Inderdaad dus een flinke typfout.

NL Community Archief Top.

Alleen hoe komt het dan dat terwijl de kraan aan staat en de wasmachine geen water binnen laat de slang niet knapt? Waarom zou je de kraan dichtdraaien?
  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Gaat dat vanzelf weer weg?
  • Dan zouden die kranen toch al veel eerder kapot moeten gaan dan de kraan van de wasmachine? Kep laatst het zeepbakje van mn wasmachine, waar een scheur in was gekomen toen de wasmachine hevig schudde bij het centrifugeren, gerepareerd met plakband.

Benodigdheden

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te analyseren en uw voorkeuren te onthouden. Wie schrijft die blijft. Ik heb een nieuwe Siemens wasmachine en geen verstand van aansluiten van wasmachines, en ook het zeer beknopte boekje bracht mij niet verder, maar het gaat om het volgende: ik heb een watertoevoerslang erbij gekregen en die heeft 2 verschillende uiteinden, een rechte met aan de binnenkant een zeefje en de andere kant heeft een hoek.

NL Community Archief Top. Op 2 april schreef High met Henk : Omgekeerde logica. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Anders heb je kans dat de kraan vast gaat zitten, als je hem dan wel een keer dicht wilt draaien dan lukt dit niet.

  • Niet alleen in flat gebouwen en ook niet als ze 50 jaar oud zijn dit gebeurd willekeurig met thyleenslang.
  • Kraan staat nu weer open, is verder nooit dicht geweest, en gelukkig dus ook nooit een probleem mee geweest.

Tegenwoordig zijn slangen gamba ajillo recept gewapend en daarbij in sommige gevallen een dubbele slang met waterstop! Op nieuwe wasmachines is de afvoerleiding vaak al voorgemonteerd. Maakt het uit voor de levensduur van de kraan van de wasmachine of hij na elke wasbeurt wel of niet gesloten wordt. Groetjes Mari. Het belangrijkste economische inzicht in onze tijd is dat een kapitalistische economie geen vrije markteconomie is.

Er zat wel een waterstop tussen kraan en slang maar de melding die we kregen bij de wasmachine Miele was iets over watertoevoer en toen we Miele belden adviseerden ze om eerst de kraan te vervangen en jawel.

Mijn wasmachine laat ik nooit draaien bij afwezigheid, moet kraan wasmachine helemaal open, dat is echt een gokspelletje.

Weet jij het antwoord?

Blijkt dat dat kraantje er op moet, als ik de boel even wil doorspoelen moet ik hem even een paar minuten open zetten. Bekijk het profiel van Adine Versluis Aantal Hoedoes: Hubie Special Member.

De koelkast staat namelijk moet kraan wasmachine helemaal open de wasmachine. Als het kraantje dicht staat dan gaat het goed. Forumoverzicht Alles over zeewater Techniek. Onderwerp gesloten. Misschien zijn die kranen meer gemaakt op vaak open en dicht draaien en echte wasmachinekranen niet of we hadden hier een maandagmorgenmodel, dat kan ook.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Weet jij het antwoord? De koelkast staat namelijk naast de wasmachine. Je hoeft dan niet bang te zijn voor wateroverlast.

Dit is het geval als het luchtbelletje precies in het midden van de waterpas staat. Neem aan dat hij niet meer op de cv is aangesloten Weet kringloop jubilate katwijk openingstijden het antwoord. Reacties: 9 Moet kraan wasmachine helemaal open Bericht:Tegenwoordig zijn slangen dubbeld gewapend en daarbij in sommige gevallen een dubbele slang met waterstop.

NL Community Archief Top. Wat is er beter voor de levensduur van de kraan: de kraan dichtdraaien na elke wasbeurt en dan dus ook weer open voor een nieuwe wasbeurt of de kraan permanent open laten staan.

Hoedoe door: Adine Versluis

Hoe kan ik mijn wasmachine aansluiten. Dat is erg vervelend en dan kan ik me jouw reactie voorstellen. Hartstikke bedankt voor jullie antwoorden, hij is inmiddels alweer aangesloten.

Ik heb een nieuwe Siemens wasmachine en geen verstand van aansluiten van wasmachines, en ook het zeer beknopte boekje bracht mij niet verd. De meeste DHZ-zaken verkopen universele lekbakken die onder praktisch elke wasmachine passen. Voor uw kraan heeft dit helemaal geen invloed want die is daar tenslotte voor gemaakt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
04.03.2021 14:00 Maryse:
Ik doe hem regelmatig dicht maar vergeet dit wel eens na 'iedere' wasbeurt. Gelijkaardige Onderwerpen Dweilen met de kraan wijdopen.