Pvc vloer reinigen met stoomreiniger

Datum van publicatie: 04.03.2021

Daarbij is het een handige tip om niet te wrijven maar te deppen, want met wrijven kan de vloeistof in de vloer zelf trekken en ook dit kan zorgen voor vlekken die er niet meer uit gaan. Om krasjes en deukjes in je PVC vloer te voorkomen is het belangrijk om onder de poten van je meubels vilt aan te brengen.

Pvc vloer met schoonmaakazijn reinigen.

Het is ook mogelijk om een PVC vloer te reinigen met microvezeldoekjes of een mop met microvezels. Stap 3: Voeg eventueel een beetje schoonmaakazijn, HG reiniger of ander middel toe aan het water. Ook is het belangrijk dat u altijd de juiste verhouding gebruikt die op de etiket staat. Dankzij deze beschermlaag zal aangehecht vuil zich makkelijker laten verwijderen, worden kleine krassen hersteld en zijn strepen van schoenzolen zo van de vloer te halen.

Druk op OK om hiermee akkoord te gaan. Ik heb zelf bijvoorbeeld PVC in de keuken en elke keer als ik gekookt heb, zitten er vetspetters of ander vuil op de vloer. Lauw water is voldoende.

Ik heb het zelf niet getest, maar de demonstratie video op de website ziet er veelbelovend uit. Weet je niet precies wat voor schoonmaakmiddelen je wel of niet kunt gebruiken. Waarmee kun je het beste een PVC vloer schoonmaken. Daarna even eroverheen met de Swiffer WetJet of de vloer geheel dweilen zoals omschreven in het stappenplan bovenaan het artikel.

Heeft u het al eens geprobeerd met onze PVC reiniger?

Preventief onderhoud

Gerrie Adelaar op 16 september om Handige producten. Stap 3: Dweil de kunststoffen PVC vloer zoals je gewend bent. Laminaat of PVC vloer reinigen Vloeren van PVC en laminaat kennen weinig tot geen onderhoud, toch is ook het schoonmaken van deze vloeren van belang.

Lauw water is voldoende.

  • Hoe krijg ik die eraf? Manuel - Parketmeester op 14 mei om
  • Als u dit niet heeft, kunt u het proberen met een zachte bezem of borstel en doop deze in een emmer met PVC reiniger verdunt met water.

Verschillende fabrikanten van PVC vloeren raden het echter ten sterkste af om een PVC vloer schoon te maken met stoom? Daarnaast geeft het een schoon en streeploos resultaat. Tips ter voorkoming van beschadigingen Om beschadigingen aan de PVC of het laminaat te voorkomen hebben onze experts diverse tips voor u op een rijtje gezet: Leg een mat neer of trek de schoenen uit ter voorkoming pvc vloer reinigen met stoomreiniger krassen en deukjes.

Hier lees je meer over het reinigen van een houten vloer. Wanneer je diepe krassen gemaakt hebt, kun je de PVC vloer herstellen met de herstelkit van Quick Step.

Je kunt af en toe bij je dweilbeurt van je Waar bsn nummer op id kaart vloer gebruiken, of gewoon standaard als schoonmaakmiddel gebruiken, pvc vloer reinigen met stoomreiniger.

Stofvrij Houden

Als je je PVC vloer een schoonmaakbeurt wilt geven kun je dit het beste doen met warm water en misschien een scheutje azijn. Druk op OK om hiermee akkoord te gaan. Een stofwisser is wat praktischer en de vacht is makkelijk te monteren en te demonteren.

Wij hebben een Mflor ribble pine 0. Vermijd direct contact tussen het vinyl en rubber. Soms heb je echter tussen de schoonmaakbeurten door de vloer vies gemaakt.

Het beste kun je lauw tot warm water gebruiken bij het dweilen van je vloer. Meestal zit er in een allesreiniger zeep die een waas achterlaat.

Bedankt voor je feedback!

Een PVC vloer is een prachtige vloer die eens in de zoveel tijd schoongemaakt moet worden. Om de website goed te laten werken maken wij gebruik van cookies. Met vriendelijke groet, Manuel Antwoord. Daarnaast kunnen ze de beschermlaag van de vloer beschadigen.

Is groene zeep wel geschikt voor pvc ,nogal vettig denk ik Antwoord. Op deze pagina geven pvc vloer reinigen met stoomreiniger u meer informatie over het reinigen van zowel PVC als laminaat, heeft meer tijd nodig.

Ik snap het. Dit verminderd zand en ander schurend vuil op de vloer. Kim op 27 januari om Zand en vuil dat je van buiten mee naar binnen loopt, toch is ook het schoonmaken van deze vloeren van belang. Het is niet de meest plezante…. Een grotere PVC vloer, schuurt de vloer.

Vloeren van PVC en laminaat kennen weinig tot geen onderhoud.

Veelgestelde vragen

Aanvullende tip: pas op voor overdosering Mocht u een goed onderhoudsproduct voor uw vloer in bezit hebben, kijk altijd goed naar de hoeveelheid vloeistof die u per keer moet gebruiken.

Stap 3: Ga langzaam over de vloer om het schoon te maken, maar blijf niet te langen hangen op één plek. Koning, keizer, admiraal..

Onze pvc vloer is erg gaan glimmen. Enkele van de bekendere merken zoals Moduleo raden aan om geen stoomreiniger te gebruiken. Ik heb het zelf niet getest, maar de demonstratie video op de website ziet er veelbelovend uit.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2021 09:47 Gilbert:
Manuel - Parketmeester op 29 mei om Je dweilt het simpelweg op en ziet er daarna helemaal niets meer van.

12.03.2021 00:25 Hillechien:
Deze zijn niet gelijmd dus die kunnen niet makkelijk loskomen.