Ziggo horizon youtube werkt niet

Datum van publicatie: 14.01.2021

Staat je antwoord hier niet bij, stel dan je vraag in een nieuw topic. Er worden constant verschillende dingen geroepen:, o. Weet u raad?

Dit geeft geen goed geluid. Inloggen Nog geen account? Dit topic is gesloten. De Ziggo Moderators helpen waar nodig, gaan voor overzicht en een positieve sfeer. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen?

Op deze ziggo horizon youtube werkt niet bestel  je dan je Next-pakket. Ik raad aan om gebruik te maken van de Chromecast om Youtube op je tv te kijken. Wil je tips en Community nieuwtjes ontvangen.

Hey Sjoerd Ronhaar. Heb de app op tv zelf. En dat kijk of luister je precies zoals je zelf wilt.

  • Welke apparatuur heb je om TV te kijken?
  • Er worden constant verschillende dingen geroepen:, o.

Hoe kan ik internetbrowser via tv? De storing is dus alleen op de mediabox xl? Samen weten we meer! Je kunt zelf geen apps installeren op de Mediabox XL. Delen Tweet Delen Delen. Indien je geen interactieve tv hebt met de Youtube app kun je altijd gebruik maken van de Chromecast.

Maak een account aan en doe mee? Dus ik hoop dat jullie ons allen kunnen helpen. Heeft u die. Hoe je Youtube precies opstart op een Smart tv is afhankelijk van het merk tv. Lijkt mij, maar dat is dan mijn idee. Nu wachte op de Internet Start en TV Complete Next deze zou gegarandeerd wel doen en meerder dingen ware beter dus ben benieuwd. Op deze pagina: Met de Google Chromecast Ziggo horizon youtube werkt niet kijken op tv.

Registreren

Maak een account aan en doe mee! Een aanrader daarnaast opnemen slaat hij op in de cloud en ook meer ruimte groetjes uit helmond. Chromecast icoontje.

Dit topic is gesloten. Mijn dochtertje van 3 heeft autisme en snapt nu niet waarom ze geen Nijntje meer kan zien. Samen weten we meer. Sorry, Wie weet de oplossing. Deze melding krijg je te zien op de Mediabox XL:.

Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv.

En zijn er meedere apparaten waarbij dit gebeurt, of slechts één? Ja Nee. Hier wordt aan gewerkt!

Zie alleen logo youtube staan en opent niets naar wat ik zoek. Mijn voorkeur gaat uit naar de Google Chromecast. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het klein zwart beestje om er zeker van te zijn ziggo horizon youtube werkt niet het veilig is om te downloaden. Indien je tv aanstaat verschijnt het Chromecast icoontje in beeld.

Als de smart tv verbinding kan maken met een wifi netwerk dan kun je daarvan gebruik maken. Powered by inSided. Registreren Heb je al een account.

Welke apps

Registreren Heb je al een account? Bestel hier de Mediabox Next Waar moet je nog meer rekening mee houden? Gegroet, het ga je goed en je verbindingen en apparatuur ook!

Op deze pagina: Met de Google Chromecast Youtube kijken op tv. Hallo zins een paar weken werkt YouTube op mijn media box xl niet meer hij weigert bijna alle muziek hoe kan ik dit oplossen icon Best beantwoord door missLoa 9 augustusmissLoa waar ben je dat te weten gekomen. Kan je uitleggen wat er nu precies gebeurt.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
19.01.2021 19:36 Ifrah:
De storing is dus alleen op de mediabox xl?

22.01.2021 13:09 Sarina:
Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Dave- heb het geprobeert al 5 keer ik heb hem zelfs 10 minuuten alles uit gedaan alleen niets helpt.