Bandits angels smart bike 4in1 black

Datum van publicatie: 11.12.2020

Marnick Pino - 27 december Geweldige loopfiets die je op meerdere manieren kan monteren waardoor de fiets een andere uitstraling krijgt en door van 3 naar 2 wielen te kunnen kan hij lang mee en hebben de kleintjes er lang plezjer van. Goed bestel gemak. Anoniem - 15 februari Fantastisch fietsje, kinbeschermer met naam kind is een leuke toevoeging.

Dordrecht 22 okt. Anita van Lavieren - 25 februari Erg enthousiast over dit stoere houtenloopfiets. Henny Bulten - 07 januari Ons zoontje is er niet meer af te slaan. Philip Geelhoed - 21 mei Echt een coole loopfiets! Eindcijfer 9,3.

Anoniem - 09 augustus We zijn super blij met het fietsje, de wieltjes achter waren eerst niet te monteren door verkeerd meegstuurde onderdelen. Anoniem - 07 oktober Zowel via Internet als telefonisch prima geholpen. Kan geen complete beoordeling geven omdat de loopfiets nog ingepakt staat. Goede service? Klaas De Vries - 22 februari Mooi materiaal en super snel geleverd.

Goede uitleg.

Schattig maar ook heel degelijk loopfietsje voor onze kleindochter. Stefantyler Maartensdijk 25 oktober Ik raad dit product aan. Snelle levering. Super makkelijk in elkaar te zetten. Was ook erg leuk om weg te geven Anoniem - 11 juni Gaaf. Marcel Veldt - 30 augustus Dik tevreden en onze kleinzoon ook, degelijk en eerlijk product, prijs kwaliteit is goed.

Afra Van der Hoeve-Zuurbier - 06 september Super goed. Anoniem - 15 januari Leuk dat je een kinbeschermer eebij kunt kopen waar de naam op geprint bandits angels smart bike 4in1 black.

Rita Van Leeuwen - 24 oktober Mooie loopfiets voor de aller kleinste. Anoniem - 27 augustus Super leuke loopfiets. Het voldoet aan onze verwachtingen. Past nu net op het zadeltje met het frame in de laagste stand.

Multifunctionaliteit ten top

Alles zeer naar wens, en het allerbelangrijkste Hij vindt het een heel leuk cadeau en wil er al mee door de kamer racen. Anoniem — 08 juli Bestelgemak 10 Product informatie 9,0 Service n.

Erg leuk als kraamcadeau. Het middengedeelte en de zadel zijn Zo goed als nieuw Ophalen. Super fietsje. Pakketje is echt klein en compact. Communicatie is super en zeer snelle levering.

Productspecificaties

Het fietsje is wel klein en niet geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder, daarvoor is het frame te klein. Vriendelijke groet. Bedankt loopfietsen. Floor Snoeijing - 23 augustus Ik heb deze aankoop nog niet gemonteerd aangezien het een cadeautje is.

Mooi uitgevoerd fietsje!

Van Limburg - 20 september Super gave loopfiets, zeker met de naam van het kindje erop. Lisa Gozeling - 08 januari Leuke loopfiets maar prijs en kwaliteit verhouding vind ik wat minder.

Hij rijdt heel soepel en ziet er ook nog eens super stoer uit, al vol in gebruik! Maar hij is helemaal enthousiast over de versie met 2 achterwielen. Adri Vooijs - 09 juli Goede service voor zover ik het kan bekijken. Maar dat zie je pas als hij in elkaar zit dus is bandits angels smart bike 4in1 black niet zo makkelijk meer.

Hier kan menig webwinkel nog van leren.

Productbeschrijving

Pakketje is echt klein en compact. Maar is opgelost! Smart bike 4in1 rood. Jeltsje Veldman - 12 december Leuke loopfiets voor onze kleinzoon.

Ik heb geen gebruik hoeven maken van de klantenservice dus die kan ik niet beoordelen daarom een 9. De kinbeschermer met naam maakt de loopfiets nog stoerder. Service 10 Levertijd n.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: