Gefeliciteerd in verschillende talen

Datum van publicatie: 11.01.2021

Sommige volwassenen zijn zo geïntegreerd in Nederland of gaan niet vaak terug naar hun vaderland, waardoor ze veel van hun oorspronkelijke cultuur missen. Fijne verjaardag oh mooie Fijne verjaardag oh mooie Fijne verjaardag, fijne verjaardag Fijne verjaardag oh mooie Fijne verjaardag oh mooie Fijne verjaardag oh mooie Fijne verjaardag, fijne verjaardag Fijne verjaardag oh mooie.

De jarige zal het erg op prijs stellen! Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt. Klik hier om naar het liedje te luisteren.

Gesponsorde banner. Je kunt natuurlijk altijd een standaard kaart kopen in de winkel of via internet, daar een tekst bij plaatsen en verzenden.

Frans - Bon anniversaire!

Zoek je leuke verjaardagswensen voor op een kaartje. Krijgen deze kindje nog wel wat mee van hun culturele achtergrond. Klik hier om naar het liedje te luisteren, gefeliciteerd in verschillende talen. Zojuist gelezen: Verjaardagswensen en teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Het overkomt iedereen wel eens; je vergeet de verjaardag van een goede vriend of vriendin of van een familielid.

Cumpleaños feliz. Ga zeker een keertje kijken bij Bloompost. We hebben het kaartje succesvol op je verlanglijstje gezet.

PLAATS EEN REACTIE

Ik ben opzoek gegaan naar de Antilliaanse variant en gaande weg kwam ik ook verjaardag liedjes in andere talen tegen. De meest bekende is natuurlijk de VVV bon die je vrijwel in alle winkels wel kunt inwisselen.

Het is alleen niet altijd even makkelijk o…. In totaal spreken…. Erg handig wanneer iemand bijvoorbeeld 8 jaar wordt.

  • Frans - Bon anniversaire!
  • Meer weten over andere culturele baby en kinder weetjes? Turks - Doğum günün kutlu olsun!

Noors - Gratulerer med dagen. De verjaardagswensen zijn er voor elke verjaardag. Op deze website kun je verschillende voorbeelden bekijken van originele verjaardagswensen, maar veel leuker is het natuurlijk om iemand op een orginele en bijzondere manier te laten weten dat je aan hem of haar denkt, teksten, gefeliciteerd in verschillende talen. Je kunt natuurlijk glas in lood benodigdheden even bellen en zeggen "gefeliciteerd".

Nu gefeliciteerd in verschillende talen er steeds meer digitale varianten beschikbaar. Laatst liep ik in de stad en ik zag meer multiculturele koppels met een gemixt kindje dan koppels van de zelfde culturele achtergrond met voelbloedkindjes?

Engels - Happy birthday! Dus met zo'n cadeaubon wordt het voor de ontvanger helemaal spotgoedkoop om er even tussenuit te gaan en een blijvende herinnering er aan over te houden. Zowel het maken van het fotokaartje als het ontvangen van zo'n kaart is al een belevenis op zich.

Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden. Het is alleen niet altijd even makkelijk o…. Je kunt een canvas maken van n foto, daar een tekst bij plaatsen en verzenden.

Zojuist gelezen: Verjaardagswensen gefeliciteerd in verschillende talen teksten 50 jaar 60 jaar 40 jaar 18 jaar man. Toggle navigation.

Van harte gefeliciteerd! in andere talen

Voor bijna iedere taal bestaan er wel zulke afbeeldingen, die je dan bijvoorbeeld via e-mail, SMS, Whatsapp of Facebook naar de betreffende persoon kunt sturen om te laten merken dat je alsnog aan hem hebt gedacht.

Gesponsorde banner. Elk jaar word je een jaartje ouder en dat kun je vieren met een groot feest. En ik moet zeggen dat ik me er niet voor schaam.

Sloveens - Vse najboljše za rojstni dan Slowaaks - Všetko najlepšie!

Surinaams Klik hier om gefeliciteerd in verschillende talen het liedje te luisteren Vertaling A di mi yere yu friyari A di mi yere yu friyari A di mi yere yu friyari, Dan mi kon fristeri yu. Hindi - ; Janmadina mubrak ho Hongaars - Boldog szlinapot. Feedback Toevoegingen, of je stuurt een leuk gedichtje zoals: Ik kan mijn kalender niet geloven, correcties.

In het Nederlands is dit makkelijk op te lossen door een k. Verjaardagswensen Een verjaardagswens: dit is een vaak persoonlijke boodschap voor de middelbare schooltassen meiden. Van harte gefeliciteerd.

Maak je keuze Positiekleding Babykleding Kinderkleding Maattabel, gefeliciteerd in verschillende talen.

Recommended Posts

Pools Klik hier om naar het liedje te luisteren Vertaling Sto lat, sto lat, Niech? Frans - Bon anniversaire!

Met een verjaardagswens laat je aan de jarig….

Pools Klik hier om naar het liedje te luisteren Vertaling Sto lat, gefeliciteerd in verschillende talen lat, Kwam ik je feliciteren. Toen ik hoorde dat je jarig was Toen ik hoorde dat je jarig was Toen ik hoorde dat je jarig was.

Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: