Hartelijk gefeliciteerd naar engels

Datum van publicatie: 10.01.2021

Dutch Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk! Van harte gefeliciteerd.

Engels Gefeliciteerd! Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs! She, too, managed to do this. Dutch Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk! Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden.

Grieks -. The victory is yours, Mrs Roth-Behrendt - congratulations. Engels The victory is yours, Mrs Roth-Behrendt - congratulations.

Meer informatie. Hebreeuws -. Engels Congratulations to you all. My congratulations!!!!.

Meer context Alle Mijn geheugens Vraag Google. The victory is yours, Mrs Roth-Behrendt - congratulations! Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt?
  • Turks - Doğum günün kutlu olsun! Van harte gefeliciteerd,!
  • Meer vertalingen in het bab.

Krijg een betere vertaling met 4,,, menselijke bijdragen. English about. Nederlands Van harte gefeliciteerd,! Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 2 Kwaliteit:. EN happy birthday.

  • Dutch Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk!
  • Estisch - Palju õnne sünnipäevaks Fins - Hyvää syntymäpäivää!

Dutch Van harte gefeliciteerd met het parelen huwelijk. Nederlands Van harte gefeliciteerd, mijnheer Prodi en mijnheer von Wogau. Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Dutch Van harte gefeliciteerdPiia. Congratulations to both of them.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Laatste Update: Gebruiksfrequentie: 4 Kwaliteit:. Beiden van harte gefeliciteerd! Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje.

Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. In het Engels kun je een tekst opstellen zoals "I am very sorry I forgot your birthday" of voor een Duitser een grappige spreuk zoals "Ich kann nichts dafr, too, mein Terminplaner war im Urlaub". Dutch Van harte gefeliciteerd met het hartelijk gefeliciteerd naar engels.

Engels S. Nederlands Van harte gefeliciteerd.

"Van harte gefeliciteerd met je verjaardag" in het Engels

Esperanto - Feliĉan naskiĝtagon! Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Pools - Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Meer vertalingen in het bab.

  • Engels The victory is yours, Mrs Roth-Behrendt - congratulations!
  • Engels Gefeliciteerd allemaal!
  • Engels She, too, managed to do this.
  • Dutch Van harte gefeliciteerd met het robijnen huwelijk!

Engels Gefeliciteerd? Engels Heartily congratulations!!. The victory is yours, Mrs Roth-Behrendt - congratulations. Latijn - Felix dies natalis Lets - Daudz laimes dzimanas dien. Engels The victory is yours, hartelijk gefeliciteerd naar engels, van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding. Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje. Portugees - Feliz aniversrio.

Menselijke bijdragen

Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje. Met een verjaardagswens laat je aan de jarig…. Engels Gefeliciteerd allemaal!

Krijg een betere vertaling met 4,, menselijke bijdragen. Latijn - Felix dies natalis Lets - Daudz laimes dzimanas dien. Leuke en romantische verjaardagswensen voor geliefden Een verjaardag is altijd een rede voor een feestje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
14.01.2021 12:28 Mient:
Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "van harte gefeliciteerd" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Roemeens - La mulţi ani!