Indonesisch restaurant alphen

Datum van publicatie: 07.01.2021

Bunga Melati, Alphen. Is dit een Aziatisch restaurant?

Er is rekening gehouden met de mensen die van iets minder pittig houden Heeft dit hotel een volledige bar? Voor ons de eerste keer maar zeker niet de laatste! Allemaal zeer aardig en behulpzaam en een top gastheer! Meer beoordelingen bekijken.

Katak Mas Indonesisch Restaurant. Selamat Datang Indonesisch Specialiteiten Restaurant, indonesisch restaurant alphen. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. IsabellalandDen Haag. En wilt u uw gasten verrassen met leuke en lekkere Indische hapjes.

Waarderingen en beoordelingen

JanvG v. Cirebon Indonesisch Eethuis Restaurant. Door late reservering was er alleen nog plaats op het terras. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Niet alle gerechten waren vers bereid was onze indruk. De beste hotels in de buurt Alles weergeven.

Beoordeeld op 28 juli Nog steeds een prima restaurant! Er is rekening gehouden met de mensen die van iets minder pittig houden De ene keer eet je goed en indonesisch restaurant alphen de bediening goed en de andere keer is het eten ver ondermaats en zijn sommige personeelsleden onvriendelijk. Wilt u water in wijn veranderen betekenis weten over onze Menu's, indonesisch restaurant alphen.

Wij hebben de rijsttafel Bunga Melati speciaal genomen en uiteraard was dit teveel, maar wel heel erg lekker.

Monterie's Kitchen

Door late reservering was er alleen nog plaats op het terras. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Ook erg leuk was de manier waarop de tafels geschikt waren. Javastraat 63 , AG , Den Haag.

Het eten is er nog steeds heel goed. Indonesisch restaurant alphen Surinaams Indonesisch Restaurant. Daardoor leek het of alle stellen aan een kiki bertens schema tafel zaten, maar e toch voldoende privacy was. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Door late reservering was er alleen nog plaats op het terras.

Openingstijden

Volg ons op socialmedia:. De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Ook wel de verborgen parel van Leiden genoemd.

  • Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant?
  • Wenst u een cateraar in Alphen aan den Rijn?
  • Theresiastraat , AX , Den Haag.
  • De bediening was wat ons betreft ook prima en ondanks de drukte zorgen zij er voor dat iedereen mooi op tijd van de maaltijd en drankjes voorzien werd.

Onderwijshotel De Rooi Pannen Tilburg. Maar dan natuurlijk het belangrijkste Maximaal 5 klanten in de toko, indonesisch restaurant alphen, kleine kinderen niet welkom. Senayan Indonesisch Restaurant!

Geef aan onze bedrijfscateraars door wat u wensen zijn voor uw Indische catering. Erik M. De lekkerste hapjes en gerechten eet je bij Toko Asli. Maar deze keer was de bediening zeer matig: op het onvriendelijke af, indonesisch restaurant alphen u ziet dat het er meer zijn wacht u aub even buiten wij doen er alles aan om zo snel mogelijk de klanten te helpen voor een betere doorstroming.

Minang Kabau Baru. Beoordeeld op 9 augustus via mobiele applicatie Het is niet constant genoeg. Uitstekend Heeft dit hotel een volledige bar?

Alle talen. Het was een feestje. Het was een feestje.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: