Bron van smaak loenen

Datum van publicatie: 24.02.2021

Bergen op Zoom. Ook deze wandeling afgelopen zaterdag met zijn 3-en gelopen. We wisten daarom dat de omgeving schitterend is.

De markering is prima aangegeven. Plaats recensie. Bijzonder aanbevolen dit pad! We hadden nog mooi weer ook! Wat een prachtig klompenpad! En de route loopt nu langs de drukke hoofdweg.

Hier zijn regiokoeien, kikkers. Veel planten, jammer dat zo weinig mensen een berichtje achterlaten, brandrode ras en…. Je kunt niet alles hebben… De route is zonder meer een aanrader. We waren niet de enige die hem liepen.

Bankjes onderweg benut om van de omgeving te genieten en even uit te rusten? Goede uitleg over de gerechten, bron van smaak loenen.

Bij de Bruisbeek de verkorte route genomen en daarna route zelf verkort door via Molenallee rechtdoor via Lonapark over het bruggetje en N oversteken en vervolgens via Vrijenbergweg terug naar De Groote Modderkolk. Ondanks het grauwe koude weer en een sneeuwbui aan het eind hebben wij genoten. Ook staat het zeer goed aangegeven complimenten!
  • Dit mooie wandelpad heb ik op 13 juli helemaal alleen gelopen.
  • Wij zijn gek op het Engelse platteland en daar deed deze wandeling ons aan denken. Voor mij staat dat pad nog steeds op één misschien omdat we dat onder machtig mooie omstandigheden liepen, late zomer, beginnende herfstkleuren, ochtenddauw, volop zon, kortom adembenemend maar dit is zeker een goede tweede!

Hij nam niet de moeite om over de draadversperring die ons van hem scheidde te springen, gelukkig. Schrijf je vandaag nog in. Helemaal top! Reeds op 14 maart j. Mail naar info catchthebluefish.

Door bos, langs mooie boerderijen, vergezichten en soms langs water.

  • Topchef Leonardo Pacenti leerde bijna alles in praktijk: 'Kun je ook koken? Parkeren Ruim parkeer gelegenheid voor de deur, met invalide parkeerplaats.
  • Verder echt genoten.

Dit pad moet je eens in je leven gelopen hebben. Bankjes onderweg benut om van de omgeving te genieten en even uit te rusten. Lees ook onze privacyverklaring.

Gisteren dit prachtige pad gewandeld. Vanaf de Eerbeekseweg moesten bron van smaak loenen het pad op naar de Reuweg om voor de camping Marshoeve langs te lopenalles stond er.

Hoe was jouw ervaring?

Gelopen met vrienden uit Eerbeek. Het was vandaag ook prachtig weer om te lopen. Bron van Smaak Italiaanse biologische delicatessen. Vandaag ons eerste klompenpad gelopen.

Iedereen weer bedankt voor deze heerlijke -warme- wandeling. Het Loenense Enkenpad heeft geen doorgang door weilanden. Afgelopen week weer heerlijk gegeten! Genoeg bankjes onderweg om even te rusten en te genieten van het landschap. De tweede keer deze route. We bron van smaak loenen je graag met open armen. Wat was reden van het omleiden?

In het kort

De leuke en vlotte bediening zorgen voor een goede keurige service aan tafel. Wij hebben al diverse klompenpaden gelopen, maar het Loenense Enkenpad is een echter topper.

Het was vandaag ook prachtig weer om te lopen. Wat raar….

Tip voor Jan Middelkamp …. Ooievaars kom je tegenwoordig overal weer tegen, dit keer 3 gezien. Verrassend veel leuke dingen onderweg. We hebben van alles genoten. Prachtig gevarieerde en perfect gemarkeerde wandeling door het verrassende Loenense achterland. Dit mooie pad al een paar maal gelopen blijf salaris jurist wo jammer vinden dat er geen route verlenging is aangeplakt langs de waterval v.

Prachtige dag voor bron van smaak loenen opening van ons klompenpad seizoen.

Gastenboek

Kortom, een heel heel prettige en super lekkere ervaring! Op 2de pinksterdag Loenenseenkpad gelopen. Bij de splitsing Koedijk-Slatsdijk vonden wij geen markering. Verrassend mooi, goede markering.

Verantwoorde appeltaart van een zeer verantwoord initiatief. Wij hebben vandaag dit klompenpad gelopen en hebben genoten van de afwisseling in landschappen en de mooie vergezichten. Zoals eigenlijk altijd, weer een prachtige route.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
26.02.2021 02:32 Felice:
Verderop liep wel weer een grote kudde roodbonte koeien in de wei.

25.02.2021 02:23 Almedina:
Bij een grote boer stonden de koeien in de sta, jammer.