Hoe maak ik een mojito

Datum van publicatie: 09.01.2021

Geef hier je e-mailadres in, en we sturen je een bericht om je wachtwoord te herstellen:. Ook in njam! Hoewel de Mojito al ver voor zijn verblijf in Cuba werd geschonken, is de bebaarde grootmeester voor altijd verbonden aan het drankje dat-ie verder nooit echt in z'n verder booze-soaked oeuvre beschreef.

Zelf een lekkere mojito maken is zo makkelijk nog niet. De genomineerden voor Best Geklede Man Door de verschillende handelingen in combinatie met het werken met verse ingrediënten is geen een mojito hetzelfde. Smeer ook de rand van je glas in met munt zodat je ook hier extra muntsmaak krijgt. Hoe je de Mojito ook maakt: experimenteer gerust met de hoeveelheden en bereiding!

In Nederland is het wellicht één van de meest favoriete drankjes die besteld worden op terrasjes en in cocktailbars. Gebruik dan de munt om de rand van je glas te smeren.

Aanmelden is mislukt. Hoe gebruik je wodka het beste in cocktails? De Mojito is na de gin-tonic zo ongeveer de vaakst bestelde cocktail en wint nog altijd aan populariteit. Lekker met munt en limoen - of een slice komkommer. Je doorzichtig rekbaar slijm zwanger meteen het aroma dat vrij komt. Indertijd - en hoe maak ik een mojito ook de navolgende jaren dat Hemingway hem dronk - werden drankjes straf en mannelijk geserveerd zonder al teveel poespas, en da's precies het recept waar wij naar op zoek zijn.

  • Kijk je gegevens na en probeer nog een keer.
  • Voor je deze in het glas doet sla je deze in de palm van je hand. Share on facebook.

Recept en inspiratie

De meest eenvoudige Mojito maak je in een handomdraai. Top 7 Limoncello cocktails 7 april Zet ook al vast een vol glas met crushed ice klaar want je hebt veel ijs nodig. Hoewel de naamsherkomst compleet onduidelijk is, is het wel duidelijk dat het drankje een voorloper had met Aguardiente als hoofdbestanddeel en de naam 'Drake'.

Cocktail Ontdek meer recepten in de categorie Cocktail.

  • Kneus de limoen en de munt zodat de smaken zich mengen met de suikersiroop.
  • Top nu de cocktail af met bruiswater.

Bacardi Superior witte rum, hoe maak ik een mojito. Tijd 4 minuten Aantal 1 cocktail. Populair geworden doordat schrijver en notoir drankgebruiker Ernest Hemingway hem vaak dronk in zijn favoriete Cubaanse bar: La Bodeguita del Medio.

Deze maak je hetzelfde, maar dan zonder rum toe te voegen. Graag meer van deze heerlijke recepten in je mailbox. Daarna kun je net als met bijvoorbeeld een hamburger volledig losgaan op de toppings.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Nog steeds lekker fris! Rietjes erin en Kies een nieuw wachtwoord Tip: gebruik een wachtwoord dat je gemakkelijk onthoudt, maar dat anderen niet kunnen raden!

Je e-mailadres.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. Probeer het later misschien nog eens opnieuw Ook in njam. Heb je nog geen account. Hoe maak ik een mojito je glas met crushed ice en nu roer je met je barlepel alles door elkaar zodat het goed mengt.

Mojito recept

Bereiden: Snijd de halve limoenen in zes stukken en doe ze samen met de muntblaadjes in het collinsglas, bestrooi ze met rietsuiker en kras de suiker lichtjes in de blaadjes met behulp van een muddler. Bij deze variant worden er twee aardbeien toegevoegd aan het bekende recept. Gebruik voor deze cocktail een stevig glas met stevige onderkant om in te muddlen stampen. Je ruikt meteen het aroma dat vrij komt.

  • Het enige dat je nodig hebt is Rum, één limoen, suiker en muntblaadjes.
  • Stoofpeertjes Martini.
  • Oei, er liep iets mis.
  • Deze is wat zachter en zoeter dan de normale kiwi en heel geschikt om te muddlen met limoen en rietsuiker.

Drink je liever een alcoholvrije Mojito? Hierna neem je muntblaadjes die je in het glas doet. Lekker met munt en limoen - of een slice komkommer. De Mojito is tegenwoordig ook razend populair buiten Cuba. Gebruik dan de munt om de rand van je glas te smeren. Probeer het later misschien nog eens opnieuw Gebruik hiervoor kiwi gold?

Beoordeling

Voor je deze in het glas doet sla je deze in de palm van je hand. Werk af: Decoreer met twee munttakjes, knijp even de blaadjes in om de geur te laten vrijkomen en serveer met een rietje.

Zet een lekker zomers muziekje op en geniet van je zelfgemaakte Mojito! Naar de inhoud springen Menu Sluiten Mojito.

De Mojito is een frisse, zomer. Botanero in Rotterdam is Beste Nieuwe Cocktailbar. Sluiten x Wachtwoord wijzigen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
13.01.2021 10:51 Itske:
De meest eenvoudige Mojito maak je in een handomdraai.

14.01.2021 14:12 Sije:
Eventueel kun je ook nog 1 a 2 dashes druppels angostura bitters toevoegen.