Hoe teken ik een paard

Datum van publicatie: 06.01.2021

Paarden zijn prachtige, elegante dieren. Marit 2 jaar geleden.

Carola2 Alkmaar 16 december Bindwijze: Paperback. Omg, Heel erg bedankt Helena! Dit worden de oren. Ze woont met haar man en zoon in North Carolina.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Franais: dessiner un cheval. Aantal reviews: Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen? Roselie 14 juli Ik raad dit product aan.

Italiano: Disegnare un Cavallo.

Reactie plaatsen

Anderen bekeken ook. Taal: Nederlands. Die shetlander bij mij is zo goed gelukt! Verstuur reactie. Leerzaam Mooi vormgegeven. Teken een groot ovaal die ongeveer haaks op de grote cirkel staat.

  • Boek gekocht voor ons dochtertje van 11 jr.
  • Verkoop door bol. Mijn nieuwste tekeningen kun je vinden op mijn andere site, www.

Van alle Sint cadeaus ging onze dochter hier als eerste mee aan de slag. Ze is er ook heel blij mee. Paardenpraat Boek omdraaien. Daarom zijn ze al duizenden jaren een inspiratiebron voor kunstenaars. Lindasara Zaandam 21 mei Ik raad dit product aan.

Samenvatting

Met dit boek kun jij je eigen fantastische paardentekeningen maken! Teken het haar van het paard door hier en daar gebogen streepjes te zetten. Aantal reviews: Op deze  manier kun je ook een paardenlichaam maken:.

Ze is een talentvol kunstenares en tekenlerares. Overige kenmerken Geslacht Unisex Gewicht g Taal handleiding Nederlands Verpakking breedte mm Verpakking hoogte mm Verpakking lengte 10 mm! In winkelwagen Op verlanglijstje. Die met dat meisje is mijn pc achtergrond. Verstuur reactie.

Over Hoe teken je een paard

Uitgever: Centrale Uitgeverij Deltas. Aan de onderkant in de cirkel teken je een andere, kleinere cirkel. Boek gekocht voor ons dochtertje van 11 jr. Leerzaam Mooi vormgegeven geschikt voor jong en oud.

Schets de nek van het paard. Echt een super boek. Dit artikel is Samen paarden kleuren 9, Bonkie 3 jaar geleden! Aantal reviews: Floor 3 jaar geleden.

Soortgelijke Gratis kleurplaten

Samenvatting Zo tover je de mooiste paarden en pony’s uit je potlood! Hey uhmm Joyce.. Hoi ik heb er echt heel veel aan gehad en vond het leuk om het te tekenen. Dit artikel is

Een heel leuk boekje waar je stap voor stap leert paarden te tekenen in veel verschillende standen. Andere verkopers Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Leerzaam Mooi vormgegeven geschikt voor jong en oud.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: