Je houd van of je houdt van

Datum van publicatie: 28.02.2021

Snelle links. Zo heb je meteen de ik-vorm te pakken.

Bericht wo 30 okt , '13, Mijn ezelsbruggetje is: vervang het werkwoord door "loop". Wanneer gebruik je mits en wanneer gebruik je tenzij? Tweets van GoedVerwoord. Werkwoorden: wanneer schrijf je wordt en wanneer schrijf je word?

Een url mag maar 1x worden gebruikt. Toegevoegd na 2 minuten: In vraagzinnen is deze regel ook handig. Moderator: Rhiannon. Bezwijk je aan iets of bezwijk je onder iets. Pak die tak vast!.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik kom er niet uit. Bericht vr 13 dec , '13, Raspoetin.

Gerelateerde items

Plaats reactie. Video toevoegen. En hoe is het dan in We weten heus wel dat je ook van ons houd Moet dit dan met dt. Wanneer schrijf je houd met een [d] en wanneer met [dt]?

Dus dan wordt het ik loop zonder T en jij loopt met T. Laatste berichten Maar wij richten ons voornamelijk op artikelen die verband houden met de taal.

  • Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Geboren nederlands hebben een bijna enge capaciteit dit 'goed' in te schatten, zelfs van een woord dat ze niet kennen lukt het vaak heel aardig om voor "de" of "het" te kiezen.
  • Bericht do 31 okt , '13, Ik-kan-het-wel.

Cut the crap. Bezwijk je aan iets of bezwijk je onder iets? Twijfel je nog dan type je het in de PC en laat de spellingscontrole haar werk doen.

Bericht wo 30 okt'13. Het is b.

Weet jij het antwoord?

Wetenschapsforum Doorgaan naar inhoud. Mail het ons en wij zorgen dat uw vraag beantwoord wordt en dat er een blog over verschijnt. Mijn ezelsbruggetje is: vervang het werkwoord door "loop". Home Contact Algemene voorwaarden Sitemap.

Hoe was het ook weer. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, '13. Bericht wo 30 oktgaan we er vanuit dat ermee instemt, iemand die met een andere taal is opgegroeid zal geen moeite hebben met iets als "jij loop over straat". Nadeel is dat deze alleen werkt voor native speakers. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Werkwoord vervoegen

Geboren nederlands hebben een bijna enge capaciteit dit 'goed' in te schatten, zelfs van een woord dat ze niet kennen lukt het vaak heel aardig om voor "de" of "het" te kiezen. Home Contact Algemene voorwaarden Sitemap.

Dat is de infinitief van het werkwoord zoals we die uitspreken, min de uitgang -en soms -n. Twijfel je nog dan type je het in de PC en laat de spellingscontrole haar werk doen.

Bezwijk je aan iets of bezwijk je onder iets. Onze blog. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Als er in een werkwoord een D zit blijft hij altijd. Nu weet je dat vraagzinnen een uitzondering zijn op de regel. Wanneer schrijf je houd en houdt met T,D of DT Beste mensen, probeer ik mij goed te verdiepen in taalverzorging m.

Zie eerst de Huiswerkbijsluiter.

Lees ook deze artikelen

Dus ook een T achter de D. Als er in een werkwoord een D zit blijft hij altijd. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Maar wij richten ons voornamelijk op artikelen die verband houden met de taal.

Re: Wanneer schrijf je houd en houdt met T,D of DT Die 'loop' analogie is inderdaad handig, iets dat ik ook wel eens gebruik als ik er even echt niet meer uit kom. Zelfde verhaal met 'de meisje'. Nu weet je dat vraagzinnen een uitzondering zijn op de regel.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: