Kool en de geit sparen

Datum van publicatie: 26.02.2021

Dat betekent dat de geit niet de kans mag krijgen om de kool op te eten. Hij dankt zijn roem vooral aan het moment waarop hij gewond raakte bij Waterloo.

Veel van onze encyclopedische artikelen zijn ook goed te gebruiken voor spreekbeurten en werkstukken. Lees Schrijven Magazine! Deze week buigen wij ons over de herkomst van het volgende spreekwoord: "De kool en de geit sparen". Het luidt als volgt: een man moet een wolf, een geit en een kool de rivier overzetten. Bij De Steven kunt u tegen betaling een uitgebreide analyse doen om inzicht te krijgen in uw kwaliteiten, eigenschappen,  persoonskenmerken en valkuilen.

Fout in een artikel?

Zara Mansourova. Februari taalmaand. Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is. Geloof dat jij dat boek kan schrijven. Training persoonlijke effectiviteit.

In een gratis webinar online workshop leggen wij uit wat kernkwaliteiten, valkuilen,  leerdoelen en allergieën zijn.

Definities die `de` bevatten:

Lees onze gratis special. De Steven heeft  leerdoelen ontwikkeld voor de training Persoonlijke effectiviteit. Inspireer mij! Leerdoelen Persoonlijke Effectiviteit De Steven heeft  leerdoelen ontwikkeld voor de training Persoonlijke effectiviteit. Techniek Leren schrijven.

U kunt ook het overzicht bekijken met alle persoonlijke leerdoelen.

We gaan dan ook zorgvuldig met persoonsgegevens om! Vertel het mij. Wat is het langste woord van de Nederlandse taal. Gebruik dit formulier. Techniek Leren schrijven. Laat je inspireren. Bekijk dan onze alfabetische inhoudsopgave.

Waarom doen mensen dat?

En de schipper moet voorkomen dat de wolf de geit aanvalt. Bij Historiek vinden we dat geschiedenis niet alleen interessant maar ook relevant is. Online schrijfles van ervaren schrijfdocenten.

Daarop is te zien dat de beschikbare ruimte voor …  Lees verder ».

Wilt u een training Persoonlijke Effectiviteit volgen. U bereikt er helemaal niets mee. Neem meteen contact op. Ontdek onze online schrijfcursussen. Lees Schrijven Magazine Afbeelding. Direct informatie.

Filter de zoekresultaten:

Meer informatie? Boek schrijven? Wat kun jij leren van van Simone van der Vlugt? Ons motto: "Omdat we ook van gisteren zijn

Vorige bericht Parijs in de achttiende eeuw animatie. Wat is het langste woord van de Nederlandse taal. Fietsenwinkel loosduinseweg den haag kom je een of meerdere partijen tegemoet en voorkom je een escalatie.

U kunt de test ook doen via een gratis preview. Lees Schrijven Magazine Afbeelding. Het Oostenrijks-Habsburgse keizerrijk. Share Verder speuren:.

Wil jij een betere schrijver worden?

Dat betekent dus dat de geit de kool niet mag opeten en de wolf de geit niet mag verslinden. Waarom neemt die man nou nooit eens een helder besluit? Training persoonlijke effectiviteit. Februari taalmaand.

Goed n betaalbaar. Geloof dat jij dat boek kan schrijven. Als er spanningen zijn dan is de kans op escalatie nog groter of het gevaar is aanwezig dat een conflict onderhuids door suddert?

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: