Songtekst mijn jezus ik hou van u

Datum van publicatie: 12.01.2021

Heer Jezus, hier zijn wij in uw aanwezigheid. De schoonheid van je hart Ik zie jou jarenlang vechten om te mogen bestaan ik zie de hunkering naar liefde ik zie de pijn die jij moet ondergaan steeds maar weer op je hoede doe ik het nog wel goed is dit wat men van mij verwacht is dit hoe ik zijn moet?

Ik beschouw jou als een dierbare vriend en Ik hoop dat je steeds zult inzien dat Ik niet ben gekomen slechts voor de elite, Ik kom graag bij iedereen op visite! Ja, de trooster is gekomen! Geef aan Jezus eere. Ik kom er maar niet doorheen. Wij vieren de geboorte van de waarheid en het leven Jezus herstelde onze identiteit.

Jingle Bells 3. De morgen, blijf dicht bij mij. Ik hou van jou……. Driemaal heilig. Als je liefde hebt onder elkaar - Elly en Rikkert. U redt mij van de gruwelijke dood. Heer, de morgen heeft goud in den mond.

Categorie Geestelijke liederen

Hoor mij, Heer, wil antwoord zenden. Mijn kreet heeft U bereikt U heeft mijn schreeuw gehoord Ik verlang te zijn daar waar U woont Daar ben ik eindelijk thuis, eindelijk thuis Bij U is mijn ware huis Daar ben ik eindelijk thuis, eindelijk thuis. Niet iedereen kent iedereen Wie gaat schuil achter een naam Maar iedereen vind het toch fijn als er mensen om hen heen staan.

De zoon van God, die zichzelf vol liefde gaf! Aan God komt de lof toe voor eeuwig. Jezus, kom!

Aurora lucis rutilat? De adem van de Geest. Dona nobis pacem. Mensen zoals jij en ik. Hij weet 't alles.

Ähnliche Songtexte

En ben je blank, bruin, zwart of geel Geen mens is hier teveel! Welzalig hij wiens zonde is vergeven. Eens brachten de moeders de kinderen tot Jezus. Voor Uw liefde, Heer Jezus.

Opnieuw Hebt u tijd en plaats voor Jezus. Leave all His riches behind What kind of God becomes like a man. Heer, verdwaald verloren. O volk, in U leef ik. Everything is beautiful.

Muziek van

Al te zaam, al te zaam. Bouw op God verwacht Zijn zegen. Here der Heren - Elly en Rikkert. Daar boven juicht een grote schaar. Blaast de bazuin, o gij wachters.

  • Aanschouw de Schepper van 't heelal.
  • Ik wil het goede kiezen Dat ik leef vanuit het nu En de zekerheid vind ik alleen bij U.
  • De koningin van Sheba.
  • Verblijdt u in Jezus, uw Heer.

Ik ben de vader van de schepping Het begin van al het leven. Jezus, looft de Heere, Vredevorst Koning van de vrede Jezus. De Geest des Heren heeft een nieuw begin gemaakt. Kroon Hem met koningskroon. Heel ons hart zingt; wij hebben U lief. Vol verwachting blijf ik uitzien. De Heer leeft in ons. De adem van de Geest. Er zit een aardig vogeltje. Alle volken.

Volledige tekst Opwekking 731 – Halleluja Adonai

Vaak als ik aan jou dacht, dan bad ik heel stilletjes voor jou dat de Heer je dag zou maken en dat je rust vond in Zijn trouw. Heb ik al gezegd dat ik van jou geniet Heb ik al gezegd dat je dit gevoel nooit meer mag vergeten Heb ik al gezegd dat je onze mooiste momenten moet bewaren Als een fotoboek van ons leven.

Eer zij God in onze dagen. Dus dat doe ik dan ook niet!

Mijn lief, ik gun je rust na jouw intense strijd? Zal het wolkendek ooit nog verdwijnen al gaat het maar even opzij zodat ik de zon weer zie schijnen Wanneer is de kilte nou voorbij. De fabel van Jothan.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: