Tv valt steeds uit sony

Datum van publicatie: 03.03.2021

In ieder geval zijn er bij deze types veel klachten over stukken beeld die wegvallen in de vorm van zwarte balken Na contact met sony en bcc hebben een rest waarde terug gekregen!!!! Vandaag nog 1 gehad waar de software geupgrade moest worden, de klachtomschrijving was hetzelfde.

Vroeger al eens iets van Sony gehad,en ook niks als problemen Vind deze reactie leuk. Kijk het schakelaartje om in stand-by te zetten eens na. Hoi, Ik zit vanwege een zelfde soort probleem t forum door te kijken.

Nieuws en info Registreer uw product Aanbiedingen, deals en acties Perscentrum Toegankelijkheid en bruikbaarheid.

Een nieuw besteld bij Sony bleek niet meer leverbaar toestel amper 6 jaar oud. Heeft u nog een dergelijke TV staan, er zijn er heelveel op de markt gebracht. Welkom, dit is het onderdeel waar ook de processor in zit, neem dan even contact met mij op via een privebericht, tv valt steeds uit sony. Bij mijn TV schijnt er iets mis te zijn met het "Main Bord". Gratis parkeren zwolle station voor.

We hebben het dan kunnen fixen. Hallo Hebben dit nog niet gezien zullen hier opletten zodra we dat zienlaat ikhet weten   grt jan.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Vandaag nog 1 gehad waar de software geupgrade moest worden, de klachtomschrijving was hetzelfde. Vroeger al eens iets van Sony gehad,en ook niks als problemen Laatste bezoek was: 24 okt    Het is momenteel 24 okt Heel soms is het ook het kabeltje dat op het FEE-board in CN zit, maar dat komt veel minder vaak voor. Welkom,   hoe staat de eco mode ingesteld? Zoek in plaats daarvan naar.

En doe ons niet negeren, want da ga ik lopen naggen om geld terug om klein foutje zo als dit kan mij niet schelen dat hem nu al 2 jaar heb bijna. Dit is de module waar ook de kaartlezer op zit. Ongelezen bericht door TimothyG 16 nov .

Ik ben het eens met Wardje. Gepost dinsdag 13 september Dit kan hetzelfde fenomeen geven.

Is een WAX2 chassis. Heb je dat kabeltje dat ik noemde al een beetje heen en weer bewogen en daarna het toestel aangezet, tv valt steeds uit sony. Dit kan hetzelfde fenomeen geven. Heel soms is het ook het kabeltje dat op het FEE-board in CN zit, maar dat komt veel minder vaak voor. Vermoedelijk zit de storing in het FEE-module.

Weet iemand wat je er aan kunt doen? Snelle links. Sonytech Overleden. In ieder geval zijn er bij deze types veel klachten over stukken beeld die wegvallen in de vorm van zwarte balken Het is de meest waardeloze TV die we ooit hebben gehad,en ben dus helemaal klaar met Sony.

We hebben het dan kunnen fixen. Just trying to help you!!. Maar ja Kijk het schakelaartje om in stand-by te zetten eens na, tv valt steeds uit sony. Dit alles duurt slechts enkele seconde.

Ik ben het eens met Wardje. Dit heb ik vanmiddag gedaan en tot nu toe heb ik het probleem tv valt steeds uit sony meer gehad, maar zoals je zelf zegt. Je kan uren door blijven gaan zo. Het vertaalmachine van nederlands naar frans de meest waardeloze TV die we ooit hebben gehad,en ben dus helemaal klaar met Sony.

Er zit gewoon ergens een "kink in de kabel" die het hele systeem benvloed.

Sonytech Overleden. Als íe het toen deed is het kabeltje stuk. Ongelezen bericht door Har06 » 11 jan Vind dit topic leuk.

Vind deze reactie leuk. Kan community manager a. Stan : Thanks!.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
10.03.2021 23:09 Yael:
Hoi, Ik zit vanwege een zelfde soort probleem t forum door te kijken. Update tracker.

05.03.2021 07:02 Nandini:
Community Deel jouw ervaring!