Zwembad de hoge devel openingstijden vakantie

Datum van publicatie: 07.01.2021

Lukt dit niet meer dan zitten wij aan het maximum aantal volwassenen. De looproutes in- en uitgaande het zwembad volgen.

Probeer zoveel mogelijk rechts te houden. Sportcomplex De Hoge Devel. Beste Bezoekers, Onderstaand een korte samenvatting van de aanvullende maatregelen in ons zwembad per 15 oktober.

Ook als u fouten vindt op de site, ideeën heeft of andere op- of aanmerkingen horen wij dit graag. Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 oktober jl. Gebruikelijke openingstijden Het hele jaar open let op de openingsdagen.

Foto's Zwem4Daagse online. En houd uiteraard 1,5 meter afstand! Het tijdstip is zwembad de hoge devel openingstijden vakantie etenstijd, kan ik ook eten voor of tijdens gratis breipatroon muts baby evenement.

Let op: vanwege het coronavirus kunnen sommige uitstapjes uit voorzorg gesloten zijn of zijn de openingstijden aangepast. Bedankt voor de medewerking! Bekijk het actuele menu voor informatie waar u naar op zoek bent.

Stuur er eentje op naar redactie dagjeweg.

Bezoekers geven Zwembad De Hoge Devel een 5,5. Je kan op jezelf of iemand anders vooraf aanmelden voor de zwem4daagse via de e-mail of Inschrijfformulier Zwem4Daagse.
  • Het trefpunt van de vereniging is het clubhuis. Sportcomplex De Hoge Devel 30 september om ·.
  • De online inschrijving van de Zwem4Daagse is gesloten! Wij hopen u voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en houden u op de hoogte via onze social media kanalen.

Adres Zwembad De Hoge Devel

Liever geen kontante betaling. Wanneer uw zoon of dochter, of iemand in het gezin verkouden is, benauwd is of koorts heeft dan mag uw zoon of dochter helaas niet deelnemen aan de zwemles. We wachten nog op verdere maatregelen die we nog gaan ontvangen van de veiligheidsregio Op onze website hogedevel.

Onderstaand een korte samenvatting van de aanvullende maatregelen in ons zwembad per 15 oktober. Ook onze doelgroepen starten weer, hiervoor dient nog steeds gereserveerd te worden. Op onze website hogedevel.

Kinderen tot n jaar mogen gratis naar binnen. Bij binnenkomst de handen desinfecteren. Sportcomplex De Hoge Devel 14 september. Het sportcomplex beschikt verder, naast de. Dit kan middels het Inschrijfformulier of een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. Bedankt voor de medewerking.

Naaktzwemmen De Hoge Devel in Zwijndrecht.

Vanaf maandag 31 augustus starten wij weer met het najaarsrooster. Hopelijk kunnen wij zijn lessen binnenkort weer opstarten. Zwem 4 Daagse ! Gratis parkeren.

Sportcomplex De Hoge Devel 18 mei. Er kan vanaf uur gestart worden met zwemmen. Houd je conditie op peil in lekker warm zwembad de hoge devel openingstijden vakantie door middel van handige oefeningen. In de herfstvakantie houden wij voor het recreatief zwemmen 3 tijdsblokken aan die te reserveren zijn via onze website.

Voor het aanmelden kies je voor de afstand die je wilt zwemmen, je kan kiezen uit:.

Online reserveren

Raadpleeg de website van de aanbieder. Online aanmelding Zwem4Daagse gesloten! De betaal bon wordt meegegeven i. Ook als u fouten vindt op de site, ideeën heeft of andere op- of aanmerkingen horen wij dit graag.

Houd je conditie op peil in lekker warm water door middel van handige oefeningen. Al deze regels zijn noodzakelijk om de veiligheid van u, uw kind en ons personeel te waarborgen. Onze receptionistes proberen iedereen te woord te staan. Zwembad de hoge devel openingstijden vakantie De Hoge Devel 26 augustus. Het rooster voor het banenzwemmen kunt u vinden op onze website www. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud!

Gedeelten van deze pagina. Pagina 1 van 3 1 2 3. Het kan voorkomen dat uw telefoontje wat later beantwoord wordt ivm de verwachte drukte.

Contact opnemen

Deze week nemen wij geen reserveringen meer aan, u kunt vanaf zondag online reserveren via onze website; www. Deze prijs geldt voor recreatief zwemmen. Het laatste nieuws:   Online aanmelding Zwem4Daagse gesloten!

Alle zwemlessen gaan weer terug naar de tijden van voor de sluiting van het zwembad.

Kinderen tot n jaar mogen gratis naar binnen. In het zwembad verzorgen wij diverse zwemlessen en groepslessen? De openingstijden verschillen per dag.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
08.01.2021 11:11 Soulaiman:
Op de eerste avond kan je alsnog een aanmelding doen en contant betalen. De openingstijden verschillen per dag.